Nieuws

Kind en Jeugd: Team Leef! van Lionarons GGZ en Leef! Jeugdzorg BV

09.02.2024

Wij informeren u graag over de relatie tussen Leef! en Lionarons GGZ:

1. Team Leef! is een zelfsturend team van Lionarons GGZ dat werkt vanuit de locatie van Leef! Jeugdzorg B.V. aan de Wilhelminasingel 113 te Maastricht.

2. Verwijzers die zorg zoeken voor hun cliënten bij Leef! Jeugdzorg B.V. worden geadviseerd hun cliënten via het Initiatief Jeugdhulp Zuid-Limburg (IJZ) te verwijzen naar Lionarons GGZ/Team Leef!

3. Cliënten die zelf zorg zoeken bij Leef! Jeugdzorg B.V. worden geadviseerd:

  • Contact te zoeken voor een verwijzing bij de huisarts of medisch specialist. De verwijzer moet dan de cliënt via IJZ verwijzen naar Lionarons GGZ/Team Leef!
    of:
  • Zich te wenden tot het jeugdloket van hun gemeente met het verzoek om via IJZ doorverwezen te worden naar Lionarons GGZ/Team Leef!​

4. Leef! Jeugdzorg B.V. is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel als een zelfstandige zorgonderneming. Leef! Jeugdzorg B.V. verhuurt een deel van haar praktijkruimte in Maastricht aan Lionarons GGZ.

5. Team Leef! is een zelfsturend team van behandelaren dat onder de verantwoordelijkheid van Lionarons GGZ zorg verleent aan cliënten vanuit de locatie van Leef! Jeugdzorg B.V. aan de Wilhelminaweg 113 te Maastricht. Elke behandelaar werkt op ZZP basis en regelt alle zorg die nodig is.

Informatie over verwijzingen van minderjarige cliënten woonachtig in andere gemeentes/regio's in Limburg kunt u hier bekijken.

Terug naar het overzicht