Nieuws

Extra maatregelen ter voorkoming van verspreiding van het Corona-virus (05.03.20)

05.03.2020

Extra maatregelen om verdere verspreiding van het Corona-virus te voorkomen:

Vanwege vragen over ons beleid aangaande het Corona-virus, willen we graag de volgende gedragsregels met medewerkers en cliënten afspreken:

1. We volgen het landelijk beleid aangaande het regelmatig wassen van de handen, het gebruik van papieren zakdoeken en het zo nodig hoesten in de mouw (niet in de hand). We gaan er van uit dat iemand zonder symptomen (hoge koorts, veel hoesten) niet besmettelijk is

2. Uit voorzorg schudden we geen handen meer met elkaar. Dus ook niet met onze cliënten.

3. We vragen van onze cliënten om liever thuis te blijven, als ze ziekteverschijnselen vertonen. Ook als u ons dit minder dan 24 uur vóór de afspraak pas kunt laten weten. Er volgt (zolang dit Corona beleid nodig is) dan ook geen factuur voor het te laat afzeggen van een afspraak.

4. Zoveel als mogelijk zetten we afspraken die niet kunnen doorgaan om in een telefonische afspraak. We vragen u wel om aan ons door te geven als u niet naar een afspraak kunt komen. Het secretariaat zal u dan vragen of u wel in staat bent tot een telefonische afspraak. Uw behandelaar neemt dan telefonisch contact op met u op het tijdstip waarop uw afspraak gepland stond.

Raadpleeg ook de website van het RIVM.

Terug naar het overzicht