Nieuws

Oh My Mood heeft op dit moment geen wachtlijsten

Op dit moment heeft Lionarons GGZ geen wachtlijsten voor mensen die in de Generalistische Basis GGZ behandeld kunnen worden met het innovatieve programma Oh My Mood.

Eind 2018 is Lionarons GGZ een samenwerking aangegaan met Oh My Mood. Doorgaans wordt eHealth vooral aangeboden bovenop reguliere behandelmethoden in de GGZ, waardoor het potentieel van eHealth niet volledig benut wordt. Oh My Mood zorgt ervoor dat eHealth als een geïntegreerd onderdeel binnen de reguliere geestelijke gezondheidszorg kan worden toegepast en combineert dit met wetenschappelijk onderzoek. Naast een transdiagnostische en multidisciplinaire benadering besteedt het behandelprotocol ook veel aandacht aan lifestyle om cliënten op een psychologische én praktische manier bij te staan.

Oh My Mood is geschikt voor mensen die kampen met lichte tot matig ernstige psychische klachten. De behandeling bij Lionarons GGZ met het programma Oh My Mood wordt vergoed door de zorgverzekeraars.
Lionarons GGZ heeft inmiddels ervaringen opgedaan met cliënten die door middel van Oh My Mood een blended behandeling in de GB-GGZ hebben ontvangen. De resultaten zijn veelbelovend.

Heeft u belangstelling voor deze behandeling of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. U heeft een verwijsbrief van uw huisarts nodig.

Er is een flyer voor professionals en voor cliënten. Verder kunt u als verwijzer in dit filmpje het behandeltraject bekijken.

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw patiënt te verwijzen naar dit behandelaanbod.

Terug naar het overzicht