Vacature

In verband met uitbreiding van onze teams in Zuid-Limburg (locatie Heerlen) zijn wij op zoek naar een

Ervaren basispsycholoog m/v

Profiel

Je bent een ervaren basispsycholoog met ruime ervaring onderzoek en (protocollaire) behandeling van volwassenen. Je hebt een klantgerichte instelling, je bent een teamplayer en weet hoe je je collega's kunt stimuleren. Je bent goed op de hoogte van de ontwikkelingen in de zorg en reageert alert en effectief op kansen en uitdagingen in de markt. Je wilt samen met ons werken aan verdere professionalisering en het verhogen van de kwaliteit van de door ons geboden zorg. Je taken bestaan uit het verrichten van intakes, diagnostiek, indicatiestelling en behandeling in samenwerking met andere collega's. Ook neem je deel aan het multidisciplinair overleg.

De functie wordt uitgeoefend aan de hand van bestaande richtlijnen en protocollen, maar gezien de diversiteit ook aan de hand van eigen inzichten. Verder dien je te beschikken over uitgebreide en in de persoon verankerde sociale vaardigheden, zoals empathie, geduld, vermogen tot motiveren en stimuleren tot verandering.

Aanbod

Wij bieden een arbeidsovereenkomst voor minimaal 20-32 uur per week in een zelfstandige en verantwoordelijke functie in een dynamische organisatie die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Binnen Lionarons GGZ heerst een collegiale sfeer met ruimte voor eigen inbreng en verdere professionele ontwikkeling.


 
Solliciteren

Op de functie is de cao GGZ van toepassing.

Vanwege de veiligheid en bescherming van cliënten en medewerkers wordt bij indiensttreding om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) gevraagd.

Solliciteren

Ben je enthousiast voor deze veelzijdige en uitdagende functie en voldoe je aan het profiel? Stuur je motivatie en cv dan per mail naar mevrouw mr. C.L.A. Essed MHA, Directeur P&O, c.essed@lionarons-ggz.nl