Vacature
In verband met uitbreiding van onze teams in Zuid –en Noord-Limburg (locatie Heerlen en Reuver) zijn wij op zoek naar een GZ-psycholoog / ervaren basispsycholoog m/v
 
Profiel
Je bent een BIG-geregistreerde GZ-psycholoog of ervaren basispsycholoog Kind en Jeugd met enkele jaren werkervaring in onderzoek en (protocollaire) behandeling. Je bent een enthousiaste collega die samen met ons wil werken aan verdere professionalisering en het verhogen van de kwaliteit van de door ons geboden zorg. Je taken bestaan uit het verrichten van intakes, diagnostiek, indicatiestelling en behandelingen in samenwerking met collega’s. Daarnaast neem je deel aan multidisciplinair overleg.
 
Je hebt een klantgerichte instelling, je bent een teamplayer en weet hoe je je collega’s kunt stimuleren. Je bent goed op de hoogte van de ontwikkelingen in de zorg en reageert alert en effectief op kansen en uitdagingen in de markt. Verder ben je bereid om op diverse locaties in Limburg te werken.
 
Aanbod
Wij bieden een arbeidsovereenkomst voor minimaal 24 uur per week in een zelfstandige en verantwoordelijke functie in een dynamische organisatie die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Binnen Lionarons GGZ heerst een collegiale sfeer met ruimte voor eigen inbreng en verdere professionele ontwikkeling.
 
Op de functie is de cao GGZ van toepassing.
 Vanwege de veiligheid en bescherming van patiënten en medewerkers wordt bij indiensttreding om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) gevraagd.
 
Solliciteren
Ben je enthousiast gemaakt voor deze veelzijdige en uitdagende functie en voldoe je aan het profiel? Stuur je motivatie en cv dan per mail naar mevrouw mr. C.L.A. Essed MHA, Directeur P&O, c.essed@lionarons-ggz.nl