Vacature
In verband met uitbreiding van onze teams in Zuid en Noord-Limburg (locatie Heerlen en Reuver) zijn wij op zoek naar:

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV) - kind en jeugd m/v

Profiel  Een BIG-geregistreerde sociaal psychiatrisch verpleegkundige met affiniteit voor kinderen en jeugdigen (0-18 jaar) met enkele jaren werkervaring. Je bent een enthousiaste collega met ervaring op het gebied van screening/diagnostiek, behandeling, begeleiding en medicatie controle.

Je hebt een klantgerichte instelling, je bent een teamplayer en weet hoe je je collega’s kunt stimuleren. Je bent goed op de hoogte van de ontwikkelingen in de zorg en reageert alert en effectief op kansen en uitdagingen in de markt. Ook kun je deze uitstekend vertalen naar de werkvloer. Je wilt samen met ons werken aan verdere professionalisering en het verhogen van de kwaliteit van de door ons geboden zorg. Verder dien je te beschikken over uitgebreide en in de persoon verankerde sociale vaardigheden, zoals empathie, geduld, vermogen tot motiveren en stimuleren tot verandering.

Aanbod We bieden een arbeidsovereenkomst voor 24 uur per week in een zelfstandige en verantwoordelijke functie in een dynamische organisatie die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Binnen Lionarons GGZ heerst een collegiale sfeer met ruimte voor eigen inbreng en verdere professionele ontwikkeling.
 
Op de functie is de cao GGZ van toepassing. 

Vanwege de veiligheid en bescherming van patiënten en medewerkers wordt bij indiensttreding om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) gevraagd.
 
Solliciteren
Ben je enthousiast voor deze veelzijdige en uitdagende functie en voldoe je aan het profiel? Stuur je motivatie en cv dan per mail naar mevrouw mr. C.L.A. Essed MHA, Directeur P&O, c.essed@lionarons-ggz.nl