Vacature
Voor de afdeling Kind en Jeugd zijn wij voor regio Zuid- en Noord-Limburg op zoek naar een:

Verpleegkundig Specialist m/v

Profiel  Een BIG-geregistreerde Verpleegkundig Specialist met enkele jaren werkervaring, bij voorkeur op een kind –en jeugd afdeling. Je werkzaamheden bestaan uit geprotocolleerde behandelingen van kinderen en jeugdigen, het doen van intakes en diagnostiek en je levert een bijdrage aan de uitvoering van het behandelplan (psycho educatie ADHD en ASS). Ook schrijf je volgens protocol en in overleg met de psychiater medicatie voor. Je neemt deel aan het multidisciplinaire overleg, evalueert en rapporteert over de voortgang en de resultaten en houdt (cliënt)dossiers en bijkomende administratie bij.
 
Je hebt kennis van de sociale kaart van de omgeving, houdt kennis op peil en vakinhoudelijke ontwikkelingen bij en zorgt voor deskundigheidsbevordering. Je reageert alert op kansen en uitdagingen in de markt. Als persoon dien je in deze functie te beschikken over uitstekende sociale vaardigheden, kun je goed communiceren en heb je een open houding. Je werkt zelfstandig en resultaatgericht, je bent flexibel, ondernemend en proactief.

Aanbod Wie bieden een arbeidsovereenkomst voor 24 uur per week  in een zelfstandige en verantwoordelijke functie in een dynamische organisatie die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Binnen Lionarons GGZ heerst een collegiale sfeer met ruimte voor eigen inbreng en verdere professionele ontwikkeling. Op de functie is de cao GGZ van toepassing.
Vanwege de veiligheid en bescherming van patiënten en medewerkers wordt bij indiensttreding om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) gevraagd.
 
Solliciteren
Ben je enthousiast voor deze veelzijdige en uitdagende functie en voldoe je aan het profiel? Stuur je motivatie en cv dan per mail naar mevrouw mr. C.L.A. Essed MHA, Directeur P&O, c.essed@lionarons-ggz.nl