Vacature
In verband met uitbreiding van ons team Ouderenzorg in Zuid-Limburg zijn wij op zoek naar een:

Psychiater 

Profiel
Een BIG-geregistreerde psychiater met ervaring in ouderen/volwassenen problematiek. Je bent een enthousiaste collega die samen met ons wil werken aan verdere professionalisering en het verhogen van de kwaliteit van de door ons geboden zorg.
Je taken bestaan uit het verrichten van intakes, diagnostiek, indicatiestelling, consultaties en  farmacotherapie. Daarnaast neem je deel aan multidisciplinair overleg, kun je goed samenwerken met collega’s en beschik je over goede contactuele vaardigheden.

Aanbod 
Wij bieden een arbeidsovereenkomst voor max. 9 uur per week in een zelfstandige en verantwoordelijke functie in een dynamische organisatie die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Binnen Lionarons GGZ heerst een collegiale sfeer met ruimte voor eigen inbreng en verdere professionele ontwikkeling.
 
Op de functie is de cao GGZ van toepassing. 
 
Solliciteren
Ben je enthousiast voor deze veelzijdige en uitdagende functie en voldoe je aan het profiel? Stuur je motivatie en cv dan per mail naar mevrouw mr. C.L.A. Essed MHA, Directeur P&O, c.essed@lionarons-ggz.nl