Vacature
In verband met uitbreiding van ons team in Zuid-Limburg (o.a. locatie Heerlen) zijn wij op zoek naar een:

Psychotherapeut
  
Profiel
Je bent een BIG-geregistreerde psychotherapeut met affiniteit voor volwassenen. Je behandelt cliënten met complexe en uiteenlopende psychische problematiek en geeft in samenwerking met de psychiater inhoudelijk sturing aan het multidisciplinair team.
 
Je beschikt over aantoonbare kennis van en ervaring in de psychodiagnostiek en psychologische behandelingen. Je taken bestaan uit het verrichten van intakes, diagnostiek en indicatiestelling, mede-opstellen en uitvoeren van behandelplannen en psychotherapie. Het geven van werkbegeleiding en supervisie aan diverse professionals vormt een onderdeel van de functie
 
Je hebt een klantgerichte instelling, je bent een teamplayer en weet hoe je je collega’s kunt stimuleren. Je bent goed op de hoogte van de ontwikkelingen in de zorg en reageert alert en effectief op kansen en uitdagingen in de markt. Ook kun je deze uitstekend vertalen naar de werkvloer. Je wilt samen met ons werken aan verdere professionalisering en het verhogen van de kwaliteit van de door ons geboden zorg. Verder dien je te beschikken over uitgebreide en in de persoon verankerde sociale vaardigheden, zoals empathie, geduld, vermogen tot motiveren en stimuleren tot verandering.
 
Aanbod
Wij bieden een arbeidsovereenkomst voor gemiddeld 16 uur per week in een zelfstandige en verantwoordelijke functie in een dynamische organisatie die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Binnen Lionarons GGZ heerst een collegiale sfeer met ruimte voor eigen inbreng en verdere professionele ontwikkeling.
 
Op de functie is de cao GGZ van toepassing.
 
Solliciteren
Ben je enthousiast gemaakt voor deze veelzijdige en uitdagende functie en voldoe je aan het profiel? Stuur je motivatie en cv dan per mail naar mevrouw mr. C.L.A. Essed MHA, Directeur P&O, c.essed@lionarons-ggz.nl